Oefeningen

maandag 16 september 2013

Weinig gedaan!


nog niet zo veel Scotty-dogs gemaakt,er kwam bijna niks uit m'n handen
Wel heb ik de huisjesquilt gewassen, wat héél spannend was, zou het wel goed gaan?Die doekjes hebben goed hun werk gedaan !Ik was wel een beetje bang dat het verkleuren zou, maar de quilt kwam stralend uit de wasmachien!en inmiddels heeft ie ook al een plekje gevonden!In het vorige logje had ik het nog over die oude boomgaard, waar zoveel vogels in huizen, en zo prachtig gebloeid heeft, deze oude boomgaard is bijna verdwenen, en moet plaats maken voor mais!kijk, zo zie de boom die hierboven staat er nu uitMaar deze boom die zo uitbundig bloeide, die mag blijven staan,er zitten nu héél veel appels aan, en staat in het uiterse hoekje vlak voor ons huis, wij zijn daar erg blij mee,dan kunnen er toch nog wel wat volgeltjes in huizen!


Tot slot nog een misterieuse foto van deze oude boomgaard,....zo ziet hij er nu uit 15 september 2013!
Tot de volgende keer...... Betsie!

6 opmerkingen:

Wilma Kuin zei

Wat is je huisjequilt prachtig!! Die staat al zo lang op mijn wishlist,...\erg mooi!!

Noa zei

mooie kleuren heb je ook gebruikt voor je huisjes quilt
En dan je volgende quilt ook alweer zo mooi.
heb je daar een patroon van dat blok

Ineke Hulzebos zei

Wat een prachtige huisjes=quilt!!! En de hondjes blokken zijn schattig!!!

Groetjes, Ineke

Anja.M zei

Hij is prachtig je huisjes quilt.
Quilt groetjes Anja.

Anoniem zei

Je hondjes top wordt prachtig. Ik heb het patroontje ook. Je huisjes quilt is P*R*A*C*H*T*I*G* geworden. Oh wat vind ik dat erg. Zo'n maïsveld. Geniet van die mooie overblijvende boom. Groetjes Wilma

liliane bral zei

Wat is je huisjes quilt MOOI!!!Het blijft een van mijn favoriete quiltblokken.Ik ben ook een scotty dog quilt aan't maken. Ik geloof dat ik ongeveer zover ben als jij. Spijtig genoeg ligt dit alweer een tijdje stil hier. Hoop het wel ooit eens af te maken want ik vind het een schattig patroontje!